søndag 2. januar 2011

NYTTÅRSAPÉRITIFEN

Nyttårsaften inviterte Mia oss på nyttårsapéritif i leiligheten sin på Bjølsen. Jeg, Christian og Magnus staset oss opp trappene og inn i varmen (de hadde to peiser!)

Mia og veninnene hennes bor i en skikkelig fin leilighet. Ikke bare har de to peiser - de har to etasjoner også.

Og så hadde de laget fantastisk mat, en masse, for anledningen!

Vertinnen selv hadde vært uheldig å ryke akilles-senen da hun spilte tennis dagen før. Derfor måtte hun gå med krykker og gips, men hun var likevel så fin som bare Mia kan være.

Jeg og Barbra. Barbra skal forresten snart flytte til New York! Herregud, og jeg bare må spare penger, sånn at jeg kan reise og besøke henne der.

Haps haps i trappa

Og fyrverkeri utenfor vinduet

Og snart slo klokka tolv.  Jeg og Christian sa godt nytt år, og så gikk vi hjem istedenfor å vase ut. Jakkene våre lå i senga til Mia, og det er den finesten senga jeg noen gang har sett

Da vi nesten hadde kommet hjem, ringte Christine. Og før vi visste ordet av det, banket hun på døren, og istedenfor å legge oss, lagde vi masse vafler, fant frem champagneglass, og tyllet oss inn i det nye året akkopagnert av Erik Bye, Lill Lindfors og Odd Nordstoga. Jeg tror kanskje dette er den fineste nyttårsaftenen jeg har hatt. Det eneste jeg savnet, var stjerneskudd.

5 kommentarer:

 1. Det ser ut som en fantastisk kveld, så masse fine folk :) Godt nyttår kjære Inga!<3

  SvarSlett
 2. godt nytt år, sweetie-pie! når kjæm du him att tell bjølsen?

  SvarSlett
 3. kva med mc? :'( godt nyttår til deg og haps, sjukt fine bilde!

  SvarSlett
 4. Jeg er ikke der før 13.tror jeg, er morsomme ting som jobb og tannlegetime som holder meg igjen :) Men det gjør ingenting, for snart får jeg se dere igjen!

  SvarSlett