søndag 27. mars 2011

KLÆRNE OG SKAPET


Å kalle uka som har gått siden forrige søndag for dvale, ville være helt feil, enda om jeg har latt denne bloggen gå i dvale. Ja, ikke bare bloggen, men også arbeidet med klærne og skapet har fått ligge i fred. Siden forrige søndag har jeg vært en travel opptatt bruker av den bare asfalten som har tittet frem igjen. I tillegg har tilbud fra vest tvunget meg til å tenke på hva jeg egentlig vil bruke livet mitt til - og ikke minst hvor jeg vil gjøre det. Og som så ofte når de store spørsmålene hentes frem, så hentes også trashkulturen på tv 3 frem som stønad. Paradise hotel, Luksusfellen, ja til og med 3 bryllup. Jeg har ennå ikke bestemt meg for noe som helst, selv om Lene Nystrøms versjon av Hvilket liv bidro til å sette ting i perspektiv nå i ettermiddag. Men, herregud, whatever. Nå skal skapet ryddes ferdig, og klærne, de skal sorteres og legges i hauger. Vintertøyet skal bort. Vårtøyet skal frem. Og så får det heller være med leiken og livet.  

søndag 20. mars 2011

FEBERFORELSKELSER OG ORANSJE VEKSER

kjole, apc - vesker, secondhand

I kveld rydder jeg i klærne mine og hører på spillelisten jeg lagde rett etter jeg kom hjem fra seminar på hotell og var inspirert av å ha pakket klærne mine og hørt på musikk sammen med en ny venn natten før seminaret var slutt. Og snart kommer Sigrid på besøk.

søndag 13. mars 2011

TO TING BARE

Jeg har gått hen og kjøpt meg ny vårjakke og nye vårsko. Jakken kjøpte jeg på Karl Johan, og skoene på internett. Prisklassene er mildt sagt sprikende, og det er kanskje like greit. Jakken var billig, skoene, vel. Det blir brød og vann resten av måneden. Men hvis de kommer frem, skoene altså, så kommer det til å være verdt det.

lørdag 5. mars 2011

SKI-VM-CHRISTIAN

Holdt på å glemme - jeg tok jo bilde av appelsin! Og Christian.

SKI-VM

Det jeg egentlig skulle tatt bilder av, var løperne, elixia-danserne og oss med pølser i termos. Men det gjorde jeg altså ikke. I morgen derimot, i morgen blir det fotodokumentasjon av ALT.