lørdag 26. februar 2011

ALTSÅ

I Paris var jeg inspirert. Men nå.. Altså. Jeg er uinspirert. Jeg vil ha noe. Jeg vil ha en ny veske. Og jeg holdt nettopp på å gå på en gedåigen e-bay-smell. Jeg tror det er et tegn på at jeg begynner å lengte etter vår.

onsdag 23. februar 2011

TIL PARIS OG HJEM IGJEN PÅ TO BILDER

Ferien med Sigrid var akkurat så fin som bare ferier med Sigrid kan være. Likevel var det godt å komme hjem - hjem til en seng tærne ikke fryser i, hjem til en dusj som ikke er schizofren og hjem til blomster C har satt på rommet.

torsdag 17. februar 2011

P A R I S

I morgen drar jeg til Paris. Med Sigrid. Og ny frisyre.

HULL I TANNA

Da jeg var elleve år var jeg på en påskeferie jeg aldri kommer til å glemme. Jeg fikk tannverk. Og verken mor eller far var der, så jeg turde ikke si det til noen. Ferien varte en hel uke, og jeg trodde jeg skulle dø. Samme dag som jeg kom hjem, måtte jeg til tannlegen og borre i tanna. Etter det var jeg besatt av tannpleie i flere år. Jeg gikk så ofte til tannlegen at tannlegen til slutt sa at jeg måtte ta en pause. Det var mitt første og hittil siste hull. Det vil si, helt til i går. I går var jeg hos tannlegen igjen, og det var chill, helt til jeg hørte et "hm". Etterfulgt av "se her ja". Forskjellen fra sist jeg hadde hull i tanna, er at nå skal jeg ikke borre. Nå skal jeg trekke. Adjø til et stykke visdom.

torsdag 10. februar 2011

DAGEN

I dag var dagen da det snødde, t-banen slo seg vrang og jeg kjøpte baby-tøy.

mandag 7. februar 2011

JEG KLARER Å KLE PÅ MEG...

... selv om det er midtvinters og snøen faller og faller og faller. Det var ganske lett også. Jeg tok på bukse fra american appearel, bluse kjøpt på salg og en genser fra i vår. Og for å pynte opp litt ekstra, så tok jeg på en leopard-brosje fra Paris. Lett som en plett!

torsdag 3. februar 2011

TIL VÅREN

sko jeg kunne brukt nå, men som må vente til snøen smelter

Til våren skal jeg gå i andre sko enn de jeg går i nå. 
Til våren skal jeg drikke kaffe ute, helst på en benk.
Til våren skal jeg ta bilder av trærne i hagen.
Til våren skal jeg rette stiler og kikke ut vinduet.
Til våren skal jeg reise østover og gå på teater.
Til våren skal jeg gjøre ting jeg ikke engang har tenkt på.
Våren er langt langt unna, og for en gangs skyld, så lengter jeg ennå ikke.