fredag 31. desember 2010

NYTTÅRSFORSETTER

Dette bildet ble tatt nyttårsaften for nøyaktig ett år siden. Den kvelden skrev jeg til klokken var 19, kastet meg rundt og pyntet meg, dro ned til noen venner, spiste middag, drakk champagne kl 00.01, og bestemte meg for at det viktigste nyttårsforsettet for 2010 var å levere masteroppgaven. Og det holdt mål. Takk for i år, 2010! 

lørdag 25. desember 2010

1.JULEDAG

I går var det julaften. Den var fantastisk god mat, fantastiske gaver og en fantastisk kveld. Jeg har en veldig god familie å feire julen sammen med i år, enda det ikke er min egen. Og nå skal vi snart besøke Magnus.

torsdag 23. desember 2010

BURSDAG


I helgen feiret jeg bursdagen min. Det var skikkelig kalas, med mat og drikke og dans, tant og fjas. Jeg tror alle som kom hadde det like bra som jeg, og jeg er veldig glad det var en ekte fotograf på gjestelisten, for nå sitter jeg også  igjen med bilder fra den fine kvelden. Fotografen heter Mariell.

onsdag 22. desember 2010

3 DAGER TIL JUL!

Det er tre dager til jul, jeg har endelig juleferie, og jeg gjør minimalt med fornuftige ting. Jeg leser blad, spiller spill og taper og blir sur, og jeg planlegger unødvendige ting jeg kan bruke opp den siste resten av lønnen min på. Og så spiser jeg boller istedenfor å trene. Husket jeg å si at jeg har juleferie?

søndag 12. desember 2010

TREDJE SØNDAG I ADVENT


I likhet med alle andre har jeg noe å gjøre hele tiden. Heldigvis er det nesten bare morsomme ting. Jeg går på ski igjen, en masse. Jeg svarer ja til å bli med på kafé. Jeg kjøper julegaver, baker og gjør adventsting. Jeg drikker cava og lager toast midt på natten. Jeg leser mengder av aviser og fjollete blader. Jeg går på jobb mye, men tar meg tid til å ta på fine klær og ordne meg hver morgen. Jeg hører på musikk jeg har lyst til å høre på, akkurat når jeg vil. Jeg bruker penger over evne. Og så sover jeg litt på ettermiddagen, ved siden av Christian, så ofte som jeg ønsker.

onsdag 1. desember 2010

I KVELD

Nett-tv for hele slanten. Der har du min kveld. Og ps. det gjør ingenting. Jeg skal nemlig helt sikkert bli noe nå.