torsdag 25. november 2010

TIGERVIN

For å fortsette - i dag har jeg:
  • Dusjet og flettet håret
  • Holdt foredrag på en internasjonal konferanse på universitetet
  • Spist lunsj med kjente mennesker jeg nok aldri kommer til å se igjen
  • Foreslått å sitte barnevakt på nyttårsaften
  • Kjøpt et pels-pannebånd
  • Vært kald
  • Spist mandarin og hørt på et oppsiktsvekkende radioprogram om verdens tigerbestand og om tigerprodukter
  • Bestemt meg for at jeg må bli noe når jeg blir stor, og det er egentlig ganske snart

tirsdag 23. november 2010

SOMLIGA GÅR MED TRASIGA SKOR

I dag har jeg gjort følgende:
  • Hørt på radioen mens jeg sov, og det jeg husker er at Petter Northug jr er akutt overtrent og at det er særlig kjipt å være akutt overtrent
  • Øvd på foredrag
  • Vært hos skomakeren på Frogner og hentet noen sko som skomakeren på Frogner har ordnet på
  • Jobbet litt på AkS
  • Spist 4 måltider og litt godis
  • Hatt lyst på mer godis, men ikke gitt etter for lysten
  • Spilt innebandy og fått en bandyball hardt i øyet, slik at øyet er blitt rødt og hovent
  • Tenkt på langrennski, mye

fredag 19. november 2010

HÄR KOMMER NATTEN

I dag skulle jeg dusje før jeg leggetid, og så skulle jeg legge meg tidlig. Jeg skulle legge frem klær til i morgen, pakke sekken klar og rydde litt på rommet og i skapet. Jeg skulle spise sunnere, trene litt og helst lese noe som gjorde meg lurere. Isteden, da jeg kom hjem fra jobb, gikk jeg og la meg. Så kledde jeg på meg nye klær samtidig som jeg slengte de gamle i en haug på gulvet, og gikk ut for å møte Christine. Vi drakk verdens fyldigste og beste kakao med sykt mye krem. Nå bare sitter jeg her. Klokken er snart halv ett. Tid for å oppsummere. Har jeg dusjet? Har jeg ryddet? Har jeg funnet frem klær? Har jeg pakket sekken? Har jeg spist sunnere? Har jeg trent? Jeg tror jeg skal begynne i morgen. Eller kanskje til mandag.

onsdag 17. november 2010

SNØ I NOVEMBER

Var det ikke for all snøen og alle minusgrader, hadde jeg tatt på meg den prikkete blusen og de fine ankelstøvlettene i morgen. Isteden blir det fornuftige sko med fôr og strikkegenser. Men jeg elsker snø. Snø. I november.

tirsdag 16. november 2010

HÅR/FRISØR

Jeg går rundt med en pinlig ettervekst om dagen, så om ikke altfor lenge må jeg komme meg til frisøren. Stripe? Ja. Men klippe eller ikke klippe? Thats the question. Langt eller kort hår? Tøffe tider, tøffe valg.

søndag 14. november 2010

DET HÄR ÄR MIN TID

Det er søndag kveld, og det kjennes som en evighet siden fredag. Herregud, for en fin helg! Sigrid, parisjenter, Håkan, cava, vin, dansing, lønn, pojkvennen, ski, Nordstoga, mandariner, muffins og kaffe en masse! Nå ligger jeg bare i senga og hører på musikk og spiser opp makronene jeg kjøpte som kompensasjon for skomaker-bomturen på lørdag og venter på ny uke, og om ikke altfor lenge, *ny helg*.

onsdag 10. november 2010

PINK LADY?


Ok, så dette var min idé: Jeg skulle skrive litt og vise litt bilder som dokumenterer mitt forhold til tidenes mest klisje favorittfarge for en jente - rosa. That is, helt til jeg oppdaget hvor få bilder det var å ta av. Prosjekt november 2010 er dermed klart: Jeg skal utforske mitt forhold til fargen rosa.

CORONA

Denne filmen handler om å komme hjem fra Ryes etter kl 12 på en hverdag, om å sitte å se på ting på internett og om å tenke på hvor kaldt det kommer til å bli å gå på jobb i morgen tidlig.

tirsdag 9. november 2010

VÅGOR

Igjen sitter jeg og skriver om Bjørnson og Synnøve. Denne gangen et foredragsnotat til en konferanse. Jeg vil bare bli ferdig sånn at jeg har helt fri når helgen kommer, og Håkan spiller upp til dans her i byen.

søndag 7. november 2010

ALENE HJEMME

Denne helgen har vært av det festlige slaget. Det merkes. I dag måtte vi til og med gå med sko inne, fordi det var så mye potetgull, ballonger og kliss på gulvet. Jeg hadde heldivis ikke noe med akkurat dét å gjøre - mens jeg danset i mine veninners leiligheter, hadde andre fest alene hjemme.

onsdag 3. november 2010

HEIMKUNNSKAP

En annen ting jeg gjorde på søndag, var å møte Maren og Sigrid til heimkunnskapstime. Vi laget indisk mat. Gött, som Sigrid pleier å si.