lørdag 27. februar 2010

HAPSEFAR


 
En stykk kjekk kar. I kveld skal han lage pizza.
(Bilder fra i sommer) 

fredag 26. februar 2010

EN PLUSS EN

 
To skatter fra Sverige. Permanent Vacation that is.

onsdag 24. februar 2010

HOPPLA

Symaskinen har vært fremme. Dermed kan jeg endelig bruke de fine buksene jeg kjøpte på salg etter nyttår. Hoppla!

mandag 22. februar 2010

VINTERFERIEUKE

Nye sko

Pakke til Paris

Denne uka er det vinterferie i Oslo. På grunn av oppgaven (som skal leveres om under 3 måneder) kan jeg ikke reise til fjellet slik som andre med hytte for hånden gjør. Jeg må jobbe, men med måte. I dag skal jeg for eksempel lese frem til kl 14, så skal jeg og pojkvennen til Frogner og hente mine nye sko (de har vært hos skomaker) for så å gå på kafé og spise gulerotkake, kanskje den beste i landet. Så skal jeg hjem igjen og skrive litt, kanskje høre hvordan Sigrid har det, om hun har fått pakke. Og når det er mørkt ute, da er det tid for OL. Så, ganske feriemodus, selv om hytta er langt langt unna.

lørdag 20. februar 2010

SONIA I SNØSTORM


I dag tidlig trosset jeg og Live snøstormen og dro til CCVest, hvor Sonia Rykiel pour H&M åpnet ikke klokken 10, men klokken 9! Og det var vel verdt strevet, for jeg fant alt jeg ville ha uten å måtte hustle med altfor mange vestkant-damer. Alpelue med små steiner, brosjer, stripete genser og stripete kjole med matchende strømpebukser, pakket i den fineste posen i H&M s historie. Begynner bare å lure på om jeg skulle hatt et skjerf også.. men pytt sann. Noe skal det alltid være.

tirsdag 16. februar 2010

KUNSTLØP


Etter for andre dag på rad å ha innledet dagen med kunstløp på tv, leverte jeg fjerde kapittel av oppgaven. Deretter gikk jeg på kjøpesenter med Live, siden på bakeri, og så, etter en liten visitt hos Christian, dro jeg til byen med Hanne. Hanne kjøpte kjole, og jeg kjøpte sko. Og så gikk jeg hjem og spente på meg ski. Det har vært en sånn fin dag. 

mandag 15. februar 2010

SEE


I helgen var jeg så demotivert at jeg kjøpte meg motivasjon i form av en ny genser. Jeg er rett og slett så overfladisk at jeg bare ved å se på den blir litt mer pepp på å skrive oppgave. Jeg hadde nær sagt, heldigvis er det så enkelt. Hm, kanskje jeg skal gå ut og kjøpe meg mer motivasjon..

oppdatering: jeg gjorde aldri det.

søndag 14. februar 2010

VALENTINES


I dag er det både morsdag, fastelavensøndag og valentinesdag. Ikke er jeg mor, og ikke spiser jeg boller. Og ikke feirer jeg valentinesdag. Trodde jeg. For i dag overrasket Christian meg, og se hva jeg fikk! Jeg tror det er noe av det fineste jeg noen gang har fått. Jeg skal dermed ta meg fri fra skriving i kveld.

lørdag 13. februar 2010

ZORA


I dag har jeg tydeligvis en skrive og lesefri dag. Oppgaven ble byttet ut med Gunhild, Stockfleths og en hvit genser fra monki. Jeg tror jeg kommer til å gå mye i hvite klær fremover. Hvitt føles yngre, og det er en helt grei følelse når en stadig blir eldre.

torsdag 11. februar 2010

SULTEN


Jeg er så sykt sugen på noe godt. Har vært på kafé med Live i dag, spist en stor croissant, og ikke nok med det, da Christian kom hjem hadde han også med seg croissant. Og likevel er jeg like ved å løpe i butikken og gå bananas i smågodtstativet. Gi meg snop, gi meg! 

onsdag 10. februar 2010

JÆKLA ACNE


På grunn av et unødvendig besøk i acne-butikken for litt over en uke siden, har jeg vært blakk hele uka. Heldigvis er det lønning i morgen, men noe sier meg at jeg om en ukes tid er blakk igjen. Har sett noen sko jeg lyster sykt på. Hvorfra? 
Jækla acne, såklart.

tirsdag 9. februar 2010

PÅ EN PRIKK

I dag er alt prikkete. Til og med skrivingen går i rykk og prikk. Jeg sitter vekselsvis i senga og foran skjermen. Heldigvis skal jeg snart ut en tur.

mandag 8. februar 2010

EN GAMMEL TANTE

I dag, allerede før jeg stod opp og kledde meg som en gammel tante, kjente jeg at jeg var lei av å skrive. En avtale om kafé med Live reddet motet. Vi gikk på Gram, og nå, nå skal jeg skrive så det synger.

søndag 7. februar 2010

BANG

 
Mellom skriving og skitur og grøtspising og tv-titting i dag har jeg bare lengtet så sykt etter pannelugg. Jeg må ha en pannelugg. Må, pannelugg. Genseren er forresten en sak fra H&M som jeg holdt på å kaste i fjor fordi armene mine ser så store ut i den.

4.2

onsdag 3. februar 2010

NESTEN NYTT

 
Baum und Pferdgarden-silkebluse,
funnet på salg på fine Nola i Stavanger

  
Fargen, detaljene, størrelsen, ALT!
  
 
Mulberry Alexa
- klarte ikke å la være

Nå er det sparebluss overalt. Passer igrunnen bra også, så får jeg holdt meg inne og gjort det jeg skal gjøre. Skrive.

tirsdag 2. februar 2010

FRISK

I dag har jeg vært ute i frisk luft igjen, etter 5 dager innesitting. Gött.
Ute luftet jeg en genser fra apc, en dongeriskjorte fra weekday og cecilie melli-ørepynt. Og så innforskaffet jeg selvsagt noe nytt også, men det viser jeg frem først i morgen.

mandag 1. februar 2010

FREDAG

 
Jeg er syk. Heldigvis har jeg Christian. På fredag gikk han og kjøpte en skikkelig fin genser til meg. Det var på en måte et plaster på såret. Men nei, nå må jeg nesten legge meg ned igjen.