lørdag 31. januar 2009

ROUGE PÅ EN LØRDAG

I kveld syntes jeg det var på tide å stille med et aldri så lite kalas med små tapas-ting og portvin kanskje. Vi skulle danse og fnise og kanskje hviske små hemliser. Og pynte oss og ta på masse rouge.

fredag 30. januar 2009

FREDAG 2

Lars og Christine en junikveld i Berlin, det kanskje var fredag, før et sailorparty.

Fin tid, fine venner, fine minner.
Stryk meg på ryggen, det er fredag.

-finIda

FREDAG

jakke og votter, H&M
basker, secondhand
dr.Martens

Blits pluss sorte strømpebukser er og blir stygt. Men aldri om det kan ødelegge fredag. Det er nemlig fredag - rakt inni hjärtat.

torsdag 29. januar 2009

SMYKKESKRIN

Etter jobb og en fika med Barbra og Marianne og Ida, hadde jeg lyst på nytt smykke igjen. Jeg fant noen veldig fine med dyr på i en bruktbutikk på st.hanshaugen som jeg tror heter Moskva. Ugle var finest. Men så tenkte jeg at jeg dropper det. Alvorlig talt: Det får være grenser.
Eller, grenser og grenser. I morgen er det fredag.

onsdag 28. januar 2009

1,2,3,3,2,1,1


Jeg teller opp og jeg teller ned til vår, men det er fortsatt bare vinter.

tirsdag 27. januar 2009

ELVIS-POJKARNA SOM SLÄNGER UPP PÅSKLILJORNA

fint fint print

fin med brune skinnpumps til..

...og sorte strømpebukser, forståss

.. og lommer!

på armene er litt sånn detaljer

hmm, vår og disco og hvite tøysko...

Henrik Vibskov såklart.

Colleen og Capello - smykke

Når Gjøran og alle de andre elvispojkarna i Bergen by ser deg svinse rundt i Vibskov til våren, kommer de til å løpe etter påskeliljer, plystre og synge: "åhh, kom igen Leee-na"!

Smykket kjøpte jeg forresten til meg selv i dag.
Kanskje et nytt favoritt?

mandag 26. januar 2009

U U U


Mitt favorittsmykke er en oransj U. Den passer til navnet mitt, til dårlige dager og til stripete tøy. I dag kunne vært en dårlig dag, men Ida snille Ida sydde to skjørt for meg og Christian elskelige Christian lagde risengrynsgrøt. Men med striper og navn, ble det likevel U. U. U.

søndag 25. januar 2009

MUSIC FOR GIRL

Plakat fra Berlin, i gangen hos Ida M og Christine

By:larm-billetter er bestillt. Jeg skal se Jenny Wilson og Annie og danse til Whitest Boy Alive og Captain Credible. Værtfall. Og før den tid skal jeg på Kleerup. Omg, gleder meg!

lørdag 24. januar 2009

GRAND LØRDAG



kaffe, croissant, Christian, åpent bakeri, torsdag, kl 9:40

I dag var sorte hjerters klubb på grand kafé. Ute snødde det. Jeg kjøpte en suppe jeg aldri mer skal kjøpe, mens Ida spiste fire små konfektkaker som så kjempegode ut. Barbra og Ida skal ut i kveld. Barbra skal på Slagsmålklubben-konsert og Ida skal på Blå. Begge deler hørtes gøy ut. Men jeg skal ingen av delene. Jeg skal lage mat og være med Christian.
Det er lørdag.

fredag 23. januar 2009

BLIPSTER

jakke, bursdagsgave fra Christian

Nå skal jeg og Christian snart til st.hanshaugen og spise salat hos Ida M og Christine. Så skal vi og mange andre besøke Kjeksarina, som hun kaller seg, og det synes jeg forresten er et morsomt navn. Så tror jeg vi skal til fisk og villt. Blipstersted. Men apropos Ida; finida er snart klar som fast fredagsgjest hos fininga. Pang pangpang! Smellbongbong!

torsdag 22. januar 2009

KURT

bukse, cheapmonday
jakke, secondhand
lilla hårstrikk, netto

Etter en såå hyggelig knekkebrød-fika med Ida Marie og Christian, etterfulgt av en faglig sett mislykket kollokvie, gikk jeg og Ida og så på Erlend Loe på bokKafeen. Han snakket mest om Kurt. Av Erlend Loe sine personer er Kurt den jeg kjenner minst. Jeg er mest begeistret for L. Men det var fint å se herr Loe på ekte.

onsdag 21. januar 2009

GREEN GRASS OF TUNNEL

genser og bukse, secondhand
tøysko, kawasaki

I dag tenker jeg på vår. Vårbukser og vårsko måtte frem i mørket. Jeg gjør ingenting. Heldigvis kan jeg høre på "green grass of tunnel" med múm kjempehøyt. Jeg er nødt til å begynne å lese snart.

tirsdag 20. januar 2009

BLÅ TIME

Ida Marie har verdens fineste rosett i håret


I den blå timen i går tok jeg og Ida bussen til Sagene. I den blå timen i dag ønsket jeg meg ny vinterjakke. En fin en. Alt annet enn den blå jeg går med hver dag fordi snøen, den snøen. Og nå er Obama president. Jeg og reinsdyrkalven markerer med å rydde ferdig leiligheten.
Change, liksom.

mandag 19. januar 2009

ETT OG ETT HALVT


I dag har vi vært sammen i ett og et halvt år! Ute er det vintervær.
Til kvelden skal Christian lage pai og jeg skal nok lese. Vi skal spise og kanskje se på store studio. Men nå skal jeg ha morgenfika med Ida Marie før "Nordisk drama etter det moderne gjennombrudd" på Lysebu. Dagens stykke musikk: "Det är så jag säger det" - Håkan

søndag 18. januar 2009

I LOVE GBG

skjørt fra Weekday


sko fra en vanlig skobutikk (Johanssons?)


body fra Weekday


Håkan

24-32!?!


I dag har jeg vært på kafé med Marianne og Barbra. Slikt passer seg på en søndag. Egentlig hadde jeg tenkt å fortsette dagen med matiné, på cinemateket viser de Blikktrommen nå, men det snør så mye ute at nei. Isteden skal jeg og Christian spise sushi, lage fruktsalat med yoghurt og kanskje kaste snøball. Etterpå skal jeg til Vinje, der ingen skulle tru at nokon kunne bu. Og i morgen begynner semesteret, på ordentlig.

lørdag 17. januar 2009

85,50

foto: Sigrid

I dag kostet den svenske krona 85,50.
Det er veldig godt å vite nå. Göteborg var åå hur grym som helst!
I kveld skal det snø i Göteborg, i Oslo er det snø allerede.

fredag 16. januar 2009

KICKS


I morgen reiser vi til Göteborg, ååå som jeg gleder meg!
Men først skal vi leke hipster i posthallen.

torsdag 15. januar 2009

TORSDAG


I dag har jeg kjøpt to bussbilletter til Göteborg. Jeg og Chr og Silje og Sigrid reiser dit på lørdag. Etter at billettene var kjøpt kjøpte jeg meg en hatt og et par sorte dr.Martens. Det kjentes nesten som ungdomskolen. Men heldigvis er det ikke ikke ikke ungdomskole nå. Etter leksehjelp gikk jeg og Ida Marie på åpent bakeri. Vi fikk en appelsin gratis!
Fint, ikke sant?

RYAN NOON





For en uke siden overrasket Christian meg på skolen. Rett etter jeg var ferdig å undervise i 3.klasse stod han utenfor døren med en konvolutt i hånden. Konvolutten var til meg. Inni lå noe jeg elsker:
Et klesplagg med dyr på. Sebra både foran og bak!
Christian er best.

onsdag 14. januar 2009

PONNI

Jeg har ryddet ferdig i klesskapet.

Ganske mange fine ting der.

Da jeg ryddet fant jeg et gammelt bilde av meg og Silje.

I morgen er Christian ferdig med trafikkalt grunnkurs.
Da han kom hjem fra kurset i dag, var det pannekaker.
Eller ponni. Og gossip girl + ugly betty.

tirsdag 13. januar 2009

I KLESSKAPET

I dag var jeg dagtrett og sov i over en time. Nå skal jeg rydde i klesskapet. Så skal jeg lage middag. Jeg lager middag hver dag. Men først, før klesskap og middag, skal jeg lage min første blogg.